Zo is het een doordeweekse donderdag, zo heb ik plots meer dan 2100 bezoekers?! Niet omdat ik zo populair ben maar omdat GeenStijl besloot dat een lullig akkefietje van een jaar geleden aanleiding was om dit log te vermelden in een artikeltje onder ‘Laatste Nieuws’.

Toegegeven, geheel van de pot gerukt zijn ze daar ook weer niet. Het artikeltje kreeg zogenoemde ‘nieuwswaarde’ omdat MeisjeMeisje de ip-gegevens bekend gemaakt heeft van een eikel bij het UWV die vervelend loopt te doen op logs van WAOers. Het vermoeden bestaat dat het om dezelfde persoon gaat als degene die dat op dit log kortstondig heeft gedaan. Vermoeden, het gaat om een afdelings ip tenslotte.

Enfin, dat is blijkbaar ‘nieuws’.

Wel fijn. Sommige reagluurders aldaar hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt ons zeer fijne tips aan de hand te doen. Blijkbaar staat dit huis-tuin-en-keuken-gelog namelijk volledig gelijk aan hun gemiddelde bezigheden op het werk. Dus ik kan zo weer aan de bak…