In eerste instantie heb ik onderstaande ‘nieuwsitem’ bij GeenStijl (UWV controleert WAO-loggers) maar opgevat als soort van slechte grap. Maar bij nader inzien is het wellicht verstandig er wat serieuzer op in te gaan.

Het bericht berust – voor zover het cinner.com aangaat – niet op waarheid of enigerlei feiten. Het UWV valt mij of mijn log op geen enkele wijze lastig. Dertig augustus 2004 heb ik een posting gedaan over een enkeling die vervelende commentaren over mij als WAOer achterliet. Deze bleek te internetten vanaf het ip-nummer van het UWV en die gegevens heb ik geplaatst. Daarna heb ik van deze reagluurder nooit meer iets vernomen en de zaak was voor mij afgedaan.

Nu heeft MeisjeMeisje een bericht geplaatst over een persoon waarvan zij vermoed dat het dezelfde zou kunnen zijn als een jaar geleden op mijn log. Dat verhaal is een eigen leven gaan leiden blijkbaar. GeenStijl heeft eigenhandig besloten er een zogenoemd ‘nieuwsbericht’ van te maken waarbij gesuggereerd wordt dat de eigenaar van cinner.com lastig gevallen zou worden door het UWV. Cinner.com heeft echter met dit nieuwsbericht niets van doen en ik wil mij dan ook distantiëren van elke suggestie gegeven door GeenStijl.