Sinds ik wat minder hier schrijf krijg ik weer wat meer mailtjes met de vraag hoe het gaat. Moet zeggen dat ut best gaat voor iemand die nogal beroerd in d’r vel zit. Ik ben vrij constant wisselvallig en dat zal gerust ook wel weer over gaan. Het kost gewoon wat gepieker, gemekker en vooral veel tijd. Daar zou ik heel uitgebreid over kunnen loggen natuurlijk. Maar zoals gezegd ben ik nogal wisselvallig en elke dag corrigeren wat ik gisteren heb gepost, is ook weer zoiets he. Bovendien komt het zwart-op-wit roze-op-rood snel een stuk dramatischer over dan bedoeld. Dus gaar ik eerst wel in mijn sopje en dan komt het vanzelf weer in orde.

Verder ga ik de laatste tijd wat meer de deur uit en heb wat nieuwe mensen leren kennen. Dat is erg leuk en verklaart meteen waarom ik minder schrijf en rondlees. Het blijft een questie van keuzes maken, ik kan nu eenmaal niet alles tegelijk. En darten he … de hele week!

Hoe is het met u?