Ziekjes dus. En hoe wisselvallig! Het ene uur gaat het best en denk ik het ergste lang en breed gehad te hebben, het volgende uur stort ik volledig in elkaar, hoest me een ongeluk en transpireer voor vijf. Vanavond zwollen mijn lymfenklieren op tot reusachtige bollen waardoor nek en kaaklijn niet meer uit elkaar te houden zijn, een oor volkomen dicht zit en mijn evenwicht geen zak meer waard is. Yay! Ik heb het er wel mee gehad …

En ja ik heb me reusachtig druk gemaakt om het nieuws. Om ons rechtsysteem waar onbewust bewuste fouten worden gemaakt en Donner die zich van geen kwaad bewust lijkt. Om het feit dat ministriele verantwoordelijkheid de prullenbak in is gegaan zodra Balkenende II aantrad. Om Zalm die lachend vertelt dat we inderdaad minder te besteden hebben. Nog meer om Zalm die doet alsof het volgend jaar goed gaat komen terwijl velen van ons heel, heel hard verder achteruit gaan rennen. Om de nieuw ingevoerde extra bureaucratie in de zorg.

Maar vooralsnog te weinig animo er uitgebreider over te schrijven …