Vanmiddag even bij de huisarts geweest die bevestigde wat ik al dacht. Oren, keel en stembanden nog wat ontstoken, trommelvliezen staan naar binnen getrokken en wat huiddingskies die er ook wel bij konden. Allemaal niets aan te doen, zal wel over gaan voor ik een jongetje wordt. Ben ik over vier weken nog schor moet ik wel even terugkomen. Enige advies: hou eens een week je kop! Oef… Was overigens bij de verkeerde huisarts ingeplanned maar moet zeggen dat het me toch goed beviel om een vrouwelijke huisarts te spreken. Ze zeggen dat je niet zomaar kan wisselen maar toch ..

Verder viel het vandaag mee. Slechts een keer vol tegen een keukenmuur opgelopen, een keer mijn drinken naast mijn beker geschonken en een keer mijn gas van de spartamet opengedraaid terwijl ik nog stilstond. Ben toch maar veilig heen en terug gekomen, alles is nog heel inclusief mezelf en mijn humeur is wel wat verbeterd. Zoals beloofd heb ik het nieuws overgeslagen, wel zo rustig.

U bent weer volledig op de hoogte…