Ha fijn. Loop al de hele dag met een strot van schuurpapier rond en er valt al bijna niet tegen op te drinken. Mag ik gelukkig morgen nuchter voor een buikecho!

Ja ja, er zijn ergere dingen 😀

@Update: Nou dat is ook weer gebeurd. Mijn keel was vandaag wat beter dus het nuchter zijn viel meteen ook mee. Alleen flauw dat je daarna nog geen bekertje water kan krijgen, daar wordt nog best aan verdiend vermoed ik. Heb zelf mee kunnen kijken maar het is dat ze me vertelde wat wat was, ik kan er niets van maken allemaal. Daarna hebben ze met zijn drieen ‘schoon’ lopen vegen, ze was nogal overmatig scheutig geweest met de gel (het zat onderhand in mijn haar!?). Het was allemaal prima te zien, meevaller. Nu bleek ook dat het niet gaat om overgewicht maar de hoeveelheid lucht die aanwezig is in maag en darmen. De meer lucht, de minder te zien. Maar ik ben duidelijk heel compact dus na tien minuutjes was het al gedaan. Kreeg meteen de uitslag, het oogt prachtig zonder afwijkingen. Dat is mooi eej 🙂