Ok, ik heb iets te ver gepushed geloof ik. Heb me al gestoten, opengehaald, verbrand, in spagaat op de keukenvloer gelegen (en aangezien ik zo lenig niet ben, auhauwwwwww) en vanmiddag storte ik na een kwartier volledig in bij een optreden van een vriend. Loop al drie weken rond met spanningshoofdpijn, gisteren kon ik ineens een enorm reclamebord niet meer lezen, mijn verkoudheid knapt niet meer op en nou ja .. het gaat lichamelijk niet zo lekker als het normaal al niet gaat.

Het zijn tekenen aan de wand dat ik wat rustiger aan zou moeten doen. Maar .. dat wil ik niet!! *Stampvoet virtueel op de grond* Het rustig aan doen alsof ik 93 (ok overdreven, 73 dan) ben komt me lang en breed mijn neus uit. Het is heus niet dat ik probeer een marathon te lopen tenslotte. Gewoon een beetje schoonmaken en de deur uit gaan enzo, dat moet toch ^()(%%^!! wel lukken?!

Dus push ik voorzichtig nog even verder. Jawel, heus voorzichtig hoor! Splits alles op in delen (heb de badcel schoonmaken netjes in vier dagen geplanned: twee gedaan, twee te gaan), zorg dat ik veel pauzes neem als ik iets doe en slaap wat langer her en der. Wie weet als ik dat maar lang genoeg volhoudt, krijg ik een piepbeetje conditie terug.

Ben echter toch geen superwoman, vandaar dat het hier af en toe wel wat rustiger is geweest …