Krijg ik net in een WAO discussie – waar ik tevens een uiteenzeting over ME heb gegeven – het volgende aan mijn adres geschreven:

“Ik weet geen beter toetsingskader dan het wetenschappelijke dat Profiteurs van echte hulpbehoevenden scheiden kan.
Jij vast wel. (…)
Kun je werken, werk dan en zet je in voor de gemeenschap.
Wees ruimhartig voor en solidair met de mensen die niet kunnen werken.
Voor hun is te leven met een ziek of onvolmaakt lichaam al moeilijk genoeg.”

(Voor de duidelijkheid: ziektes die niet wetenschappelijk bewezen zijn, geven in zijn ogen geen grond voor WAO. Blijkbaar beperkingen na een ziekte dus ook niet trouwens.)

Nou weet ik wel dat ik geen energie moet besteden aan mensen die totaal debiel zijn. Maar “Voor hun is te leven met een ziek of onvolmaakt lichaam al moeilijk genoeg” aan te moeten horen van iemand die zichzelf nogal solidair acht .. Daar moet ik onherroepelijk toch even enorm van kotsen!!

Hij kan zo de politiek in ..