Och och, de verkiezingstijd is reeds begonnen hoor. Van de gemeenteraad welliswaar maar dat mag de pret in Den Haag niet drukken duidelijk. Zo keerde het CDA zich dit weekend plots ietwat tegen de Geus wat betreft de herkeuringen, waar eerder hetzelfde CDA op de tafels stond te dansen bij invoering van diezelfde keuringen. En besloot Boris Dittrich vandaag plosteling zijn minister van totaal noppes Pechtold te verdedigen en de Minister President fiks af te vallen. Nota bene zegt hij “dat de premier te krampachtig optreedt als hij ministers dwingt niet van het kabinetsstandpunt af te wijken.” Ja ja, dezelfde partij die alles inleverde om krampachtig -wat zeg ik, met de moed der wanhoop – aan het pluche vast te klampen, trekt nu haar smoel open.

Worden we nu werkelijk verondersteld onder de indruk te zijn??