Dacht ik na een week of zeven klungelen met stembanden, snotteren en hoesten dan eindelijk opgeknapt te zijn, begin ik binnen twee dagen van voor af aan. Grootste probleem is eigenlijk maar een piepklein, rottig kriebeltje in mijn keel maar man, wat kan je daar een hoop mee stuk hoesten! *Zet bak zelfmedelijden neer*

Van de voorgenomen beweging is dus bar weinig gekomen. Zeg nu zelf, hoestend, proestend, snotterend met koppijn en oorauw ga je niet pogen mee te stappen met Goedemorgen Nederland eej. Maar ik snuit waanzinnig veel mijn neus, dat is oook beweging!

Wel ben ik al volkomen geobsedeerd geraakt door vet. Want in de meest vreemde dingen zit vet! Alles vet, overal vet! Gisteren ging ik bijna over mijn nek van het plakje gebraden gehakt tussen mijn boterhammen (had het nog in huis), kon alleen nog het vet proeven. Inderdaad, psychisch bij effect duidelijk. Misschien moet ik ietsje minder etiketten lezen?

Het is wat vroeg maarre, u nog goede voornemens toevallig?