Ach welja. Twee weken terug ben ik welgeteld drie daagjes echt ‘beter’ geweest van verkouden, ontstoken en schor enzo, om vervolgens weer van voor af aan te beginnen. En sinds vanavond voor de tweede keer in twee maanden mijn stem kwijt!! Het duurt nu toch wel erg lang, volgens mijn log ben ik zeker vanaf 12 september al hiermee bezig (waar die schrijfsels al niet goed voor zijn).

Dat is voor mij op zich niet uitzonderlijk, een goede griep doe ik rustig zes maanden over om van bij te komen. Maar toch, het komt letterlijk als figuurlijk knap mijn neus uit inmiddels. Misschien volgende week toch de huisarts maar eens opzoeken?

Ik ben wel echt superzielig hoor. Vandaag – voor mij gevoelsmatig ‘morgen’ – is er een metalfestival in de kroeg wat jaarlijks druk bezocht wordt. En ik zie mezelf er niet al wankelend, snotterend en fluisterend tussen staan eerlijk gezegd.

*Gaat stilletjes en een klein beetje mokkend in bed liggen*