Zo de hele dag alleen thuis zonder functionerende stembanden moet je wat. Bovendien gaven de bevallige dames menigeen de indruk dat ik van het mannelijke geslacht zou zijn. Dus met pijn in mijn hart heb ik ze terzijde geschoven en ben gaan knutselen. Et voila, dit is het voorlopige resultaat. Weet nog niet of ik er tevreden mee ben eigenlijk. Maar alles waar lang naar gestaard wordt is lelijk dus morgen maar checken. (Voor u een schone kans, ik ben de eerste uren nog vatbaar voor kritiek). Sowieso zullen er wat puntjes op de i volgen enzo.

De bedoeling was overigens – na vele prachtige fotoshopjes die geschikter waren als schilderij dan logo te hebben weggesmeten – geheel zwart-wit met pietsjes rood te gaan. Maar daar kreeg ik ter plekke zo’n koppijn van dat ik toch ietsje grijzer ben gaan zitten.

Enfin, ik zou zegggen: blaat mijn commentaarsysteem vol als u wil ..