Mijn log komt zo, eerst ik zelf maar even. Na (weer) lang twijfelen toch maar wel naar de huisarts gegaan vandaag en euh *fluit onschuldig in het rond* dat was toch wel snugger. Bronchitus – “dat merk je toch zelf ook wel?” Nou nee dus – en een ontstoken hoofd. Dus heb een mooie inhalator erbij (ontstekingsremmer) en antibiotica (wow, nou ben ik helemaal vaag). En de tip niet precies nu een bewegingsprogramma op te gaan zetten maar me te gedragen als iemand die ziek is: beetje rustig aan dus. Ja ja, ik doe mijn best.

Verder was u onnoemelijk wisselend over de nieuwe lay-out. De een vindt hem kek, de ander totaal niets. Wat dat betreft past hij goed bij mijn persoon, daar lijkt ook nooit een middenweg in te zitten: men mag me of niet en dat is het. Zelf ben ik echter ook best wel euh ja, twijfelachtig erover. Dus waarschijnlijk gaat hij vannacht weer de verherverbouwing in.

Heb in elk geval de tijd voorlopig .. 😀