De mevrouw bij de kiosk keek vreemd op toen ik mijn portomonee pakte en pardoes in de bak met tijdschriften viel!

Kent u dat? Wat? Nou, dat je bij een paskamerhokje staat te wachten. En mensen ziet twijfelen over kleuren en maten. En dat jij dan vrolijk zegt dat iets heel erg goed staat bijvoorbeeld. Omdat je dat ook vind dus he. En dat de ander je aankijkt of je waanzinnig bent en zonder iets te zeggen met een zuur hoofd weer achter de beschutting van de gordijntjes duikt?

Gek. Als ik ongesteld ben heb ik de hele dag honger en trek. Weet u nog die maandverband reclame met dat cartoonvrouwtje wat hysterisch naar de ijskast rent voor chocoladetaart? Zo ongeveer. Hoewel het zich niet beperkt tot hang naar chocola, alles is goed!

Leuk hoor, zo’n reggae avondje. Wat bezielt dat hoofd vol gedraaide paardenstaarten alleen dat hij elk half uur kermistoeters en circusbellen er tussendoor moet mixen??