Voor de zoveelste keer is de wc-bril losgebroken. Nou ja, niet dat hij als een dolle koe door het huis stiert natuurlijk. De ijzertjes waarmee de bril aan de rest vast hoort te zitten, braken simpelweg af. Onze wc-pot is van kleiner formaat dan de standaard dus elke bril moet er onder lichte spanning op. En zoals bij alles bouwt zulk spanning op en wordt dan wel eens teveel. Zo ook voor onze bril dus.

Nou is op een losse bril zitten een kunst op zich en de geldboom staat er armetierig bij, dus tijd voor een beetje creativiteit. Men dacht dat het niet zou lukken en eigenlijk dacht ik ook dat het niet zou werken. Maar het was de moeite van het proberen waard. En … het werkte. Gewoon de boel aan elkaar plakken met secondelijm!! Euh, de ijzertjes aan de wc-bril dus he.

Nu is het afwachten hoe lang het aan elkaar blijft zitten. Zelf verwacht ik toch wel minstens een week. Wat gokt u?