Welja. Zalm deelt mee dat er een meevaller van drie miljard in de schoot gevallen is en natuurlijk staat er meteen een omhooggevallen randdebiel CDAer op het NOS-journaal te blaten dat we wel kunnen zien dat “het kabinetsbeleid van de afgelopen tijd weer zijn vruchten aan het afwerpen is”. Neeeeee achterlijke debiel, niet voor niets spreekt men van een ‘meevaller’. Hier kunnen we alleen maar zien dat het fictief laten stijgen van aardgas prijzen geld in Gerrit’s laatje brengt.

Alles bij elkaar is de meevaller op het begrotingstekort overigens zelfs zeven miljard. Niet dat wij daar iets aan hebben, alles verdwijnt natuurlijk in het gat wat ‘Financieringstekort’ heet en dat u volgend jaar uw gas & licht of de zorgverzekering wellicht niet kan betalen is jammer ende helaas.

Alleen het ‘zuur’ was voor de burger, het ‘zoet’ is voor de staat …