Goed, voor Siberische begrippen stelt het niet veel voor maar man o man, wat een weer vandaag. Meelij met mensen die al vanaf twaalf uur vanmiddag vast hebben gezeten op de snelweg en zeker met degenen die nu nog vast staan. Toch vond ik het hier prachtig om te zien … mijn eerste echte sneeuwstorm! Niet alleen waaide de sneeuw hier werkelijk alle kanten op maar tegelijkertijd ging het eventjes flink onweren. Merkwaardig gezicht hoor, door de sneeuw zag je geen bliksemflitsen meer maar een soort fikse oplichtingen. De donder kwam bijna niet boven het ‘gewone’ lawaai van de wind uit en het sneeuwde, regende en hagelde tegelijkertijd. Voor Nederland behoorlijk indrukwekkend. (En lees ook net dat ook Roosendaal gestrande reizigers moet opvangen)

Na een uur was het ineens afgelopen en werd het gewoonweg sereen rustig in het witte landschap. Nu wordt de sneeuw weggespoeld door een rustiek zacht regenbuitje. Het kan verkeren ..

Hoe was het bij u?