Dit voorval is al enkele dagen oud maar ik zag het pas vandaag bij MeisjeMeisje.

Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik ben nooit een bang iemand geweest. Kom altijd voor mezelf op. Zo ook vandaag. En daar heb ik een dure prijs voor moeten betalen. Ik heb de hele middag in het ziekenhuis gezeten. Mijn gezicht ligt in puin. En ik zal definitief een litteken midden in mijn gezicht eraan over houden. En waarom? Omdat één of andere klootzak vandaag zin had om een willekeurige voorbijganger inelkaar te meppen. En die voorbijganger was helaas ik. Bang? Ja, ik ben nu doodsbang.

Totaal verbijsterd kan ik haar alleen heel veel sterkte en liefs toewensen ..

Toevoeging: dat er wel meer mensen totaal niet goed bij hun hoofd zijn blijkt wel uit de reacties op FOK! ‘Aanleiding was dat haar hondje – op een hondenuitlaatplaats waar honden los mogen dus – richting jogger rende, jogger de hond een schop gaf en MeisjeMeisje daar wat van zei. Waarop een kwart van de reageurders op FOK! het blijkbaar hoognodig vindt het op te gaan nemen voor de agressieve hufter die er op los schopt. Let wel, MeisjeMeisje ‘mag blij zijn’ dat ze het nog na kan vertellen na verschillende trappen tegen het hoofd. Wat een zieke wereld leven we in …