De ministerraad ligt nog in de clinch over de 35 euro en de sfeer zou ‘grimmig’ zijn. Zou de VVD de stekker uit dit kabinet willen trekken over deze fooi? Of is minister Verdonk iedereen te vlug af wellicht? Haar persconferentie waarop ze stelde dat er 102 ‘administratieve slordigheidjes’ zijn begaan – haar manier om duidelijk te maken dat er 102 mensen gewoonweg in levensgevaar gestort werden door het stempel ‘asielzoeker’ mee te geven naar landen van herkomst waar dit niet gewaardeerd wordt – kan toch niet bijgedragen hebben aan de toch al grimmige sfeer in Den Haag. Oppositiepartijen zien haar liever gaan en daar schaar ik mij van harte achter.

Wat gaat u stemmen?

Update: het liep helaas – maar wellicht te verwachten – met een wel erg onozele sisser af. Nu nog afwachten wat er met Verdonk gaat gebeuren. Maar aan het geneuzel van politici vanavond te horen, staan marteling en moord niet bijster hoog op de verontwaardiginglijst. (Waarom Ben zich nog druk maakt om CIA-perikelen is meteen een raadsel …). Dit kabinet kan simpelweg niet lager zinken!