Nee? Nou dat kan kloppen, ik ben alweer mijn stem kwijt! Net toen ik dacht dat ik nu echt ging opknappen, kwam er een lullig verkoudheidje langs, kreeg ik een nog lulliger kriebeltje in mijn keel en hoeste ik binnen 24 uur mijn stembanden totaal aan flarden. Inmiddels weet ik niet eens meer hoe ik hoor te klinken?!

Maar goed, de verkoudheid is alweer bijna weg en dat spoelen met listerine heeft toch nog meer voordelen dan gebitsverzorging alleen. Je roggelt je keel en passant ook fijn schoon. Overigens begin ik toch wel iets te wennen aan de dagelijkse dosis spoelalcohol, krijg het al twee dagen voor elkaar in redelijke rechte lijn van badcel naar bed te komen. Yay!

Verder wel een leuk (maar totaal oninteressant) weekend gehad hoor. Vriendje heeft stad en bezinepomp afgereden om mij te laven met cup-a-soup waar ik bijna romantisch van werd, The Skeleton Key bleek een erg gave film met een licht bizar maar daarom juist het perfecte eind, computerspelletjes ook leuk en hoewel ik stiekem een hekel aan slapen heb gekregen, heb ik dit weekend juist erg genoten van dutjes en comateuze toestanden.

U nog wat leuks ondernomen van het weekend?