Nou, fietsproef gelukt – dankzij nieuwe ijverige cardioloog, die van gister had me tot maandag willen houden(!?) – en hier ben ik dan zelf weer. De uiteindelijke stand: hoofdoorzaak waarschijnlijk stress, bijkomend kans op erfelijk cholesterol probleem en natuurlijk is roken nooit gezond. Maar: longen schoon, hartfilmpjes goed, bloeddruk goed, harstslag goed, fietstest goed en enzymen terug naar goed. En geen infarct maar klachten wel veroorzaakt door hart en toch stiekem nog een bak medicijnen mee. Hoewel, nog geen tiende van wat ik daar kreeg ingesmeten. Joligste uitspraak” je gaat beroerder weg dan je erin gaat” en moet bekennen, daar zit een kern van waarheid in …

Enfin, ik ben weer thuis. Ik heb nog niet gerookt maar het begint al wat moeite te kosten (met name omdat iedereen er zo veel over lult) en … ik vind jullie allemaal stik ende stiklief!! Voel me nogal surrealistisch verder maar ben errug blij dat ik weer lekker thuis ben.

Ik ga even verder kapot zitten wezen.
Liefs & xxx…