Tot voor enkele seconden geleden waren we nog niks wijzer, met dank aan de geweldige informatievoorziening *kuch* van het personeel in het ziekenhuis. Nummer 1 in de ziekenhuistest van het AD, my ass…

Maar goed, Cin belde me net zelf eventjes op met de mededeling dat ze losgekoppeld was van de apparatuur. Alles was dus goed en de enzyme-waarden in het bloed blijven ook laag. Leuk om te horen, aangezien we sinds half 12 gisterenochtend al geen informatie meer hadden gekregen… Geen infarct, wel een waarschuwing van het lichaam volgens de cardioloog. Dus dat wordt stoppen met roken voor Cin en ik ga dan zelf ook maar een poging wagen.

Ze moet nog wel een zogeheten fiets-test doen, als dat goed gaat mag ze naar huis. Op de vraag of dat vanmiddag nog kon, kreeg ze te horen dat men dat ging proberen. Wat dus inhoudt dat die fiets-test waarschijnlijk morgenochtend pas wordt afgenomen.

Nogmaals iedereen bedankt voor de steun, ook namens Cin! En waarschijnlijk kan ze jullie zo snel mogelijk zelf bedanken…

Stefan.