Hoewel het mee bijdroeg aan een gevoel van absurditeit vorige week, gebeurde er ook nog wat leuks. De auto die kapot was met Kerst ging nog meer kapot (stressss!). Dankzij mijn vader en een vriend hier hebben we echter op de valreep vorig jaar een andere kunnen kopen. Het belangrijkste is natuurlijk dat hij goed rijdt maaaaaar, toevallig ben ik ook helemaal verliefd op dit model. En – heel erg belangrijk – hij is rood!!

Ook leuk is dat het afvallen weer aan het doorzetten is en nu durf ik het te bekennen, ik ben vandaag onder de 100 kilo gezakt! Ja ja dat is nog steeds heel veel bla. U moet maar denken, ik woog nog meer dus. Ben nu tien procent van mijn lichaamsgewicht kwijt geraakt in drie maanden dus ik zou er al gezonder op geworden moeten zijn (ha ha). Mijn riem zit twee gaatjes strakker en mijn strakke broeken zitten als hobbezakken om me heen, Yay!!!

Maar genoeg over mij, hoe is het inmiddels met u?