Het is wat rustigjes hier en euh .. nou ja, dat is nu eenmaal even zo. Moet nogal wennen aan mijn nieuw verworven ‘maatschappelijke’ ritme en kijk bar weinig nieuws omdat ik dat momenteel even te deprimerend vind. Daarentegen kijk ik me gek aan darten s’avonds maar wil er niet teveel over loggen omdat er tot nog toe weinig dartfans tussen mijn lezers zaten. En verder gaat het uhh, best wel goed geloof ik. Mijn humeur is opperbest in elk geval. En ik doe neuzelige dingen als bakken groenten blancheren en invriezen enzo. Kom elke dag even buiten, eet gezond en raak elke dag ietsje pietsje minder gestressed.

Het enige waar ik me nog wel druk over maak is dat het stoppen met roken enorm mislukt is. De verslaving is sterk duidelijk. Want hoewel ik weet en heb ervaren dat er veel voordelen zitten aan niet roken en feitelijk amper voordeel aan wel roken, rook ik nog steeds. Onbegrijpelijk ja, ik begrijp er zelf ook niets van. In elk geval zit het nog dwars en overdwars, daar moet toch iets goeds uit voort komen nietwaar.

Morgen beter, morgen beter, morgen beter …