Welja ik ben niet flauw. Hoewel het me moeite kost op te biechten na jullie zeer motiverende en opwekkende comments hieronder. Maarreuh .. tja…hmz… *fluistert* Heb toch wat gerookt. *Zweet peentjes*

En ook nog behoorlijk bewust eigenlijk *verstopt zich in kast*

Zal het even uitleggen *ontwijkt de rotte tomaten* Kijk. Hoewel het ietsje beter gaat, ben ik nog wel ontzettend gestressed. Verder ben ik ontzettend gefocused op gezond voedsel, in de buitenlucht komen, voldoende bewegen en meer van dat. Dat gaat allemaal net zonder al te erg geobsedeerd te raken met gezondheid. Maar dat stoppen met roken…dat houd me werkelijk elke seconde van de dag bezig. Met als gevolg: stress, spanning, druk maken en me gek denken. Dus na een paar rookloze uren nadenken heb ik besloten me niet volledig gek te laten maken en heb een sigaret opgestoken.

Ben niet meteen helemaal overboord gegaan hoor, dat is ook weer zonde. Hopelijk kan ik voorlopig een beetje balans houden zonder obsessies enzo. Dus na een sigaret berg ik alles weer op en verstop de asbak. Zit nu op negentig procent gestopt denk ik.

Telt dat ook nog ergens voor?