Vandaag mag het nog wel even .. over darten lullen. Want wat een spannende finale was dat! En wat een geweldige uitkomst ook! Eenentwintig jaar, pas vier jaar echt aan het darten, alleen de Tilburg open gewonnen en dan wint die man gewoon het belangrijkste toernooi van het jaar!!! Jelle Klaassen weet niet wat hem overkomt denk ik zo. En uitroeptekens zijn niet toereikend genoeg om de ‘yay’ en de ‘woepie’ aan te geven. U mag gerust weten dat CiNNeR een traantje heeft moeten wegpinken, van de leuk natuurlijk ..

Vond het wel ook sneu voor van Barneveld, het zal een klap geweest zijn. Want eerlijk is eerlijk, hij speelde niet op de toppen van zijn kunnen waardoor hij Jelle deze kans boodt. Ik weet wel dat veel mensen hem arrogant vinden maar ik denk eerder dat het een communicatieprobleem is, hij drukt zich soms wat ongelukkig uit. En eerlijk is eerlijk, eigenlijk mag hij gerust een tikkie arrogant zijn, hij is en blijft een grandioze topspeler en zonder hem hadden we vandaag waarschijnlijk niet naar zo’n kekke nederlandse finale zitten gluren.

Anyhoe, de negen dagen zitten er weer op. Het is een van de betere Lakesides geweest vol spannende wedstrijden en leuke verrassingen, ik heb me prima vermaakt.

Nu weer afkicken …