Oeps. Afgelopen december – de vijftiende om precies te zijn – bestond dit log alweer 3 jaar. In die tijd blijk ik plus minus 2700 zwetslogjes gefabriekt te hebben. En door de tijd heeft u samen tegen de 300.000 keer een kijkje hier genomen. Poeh poeh, tis een hoeveelheid ..

Bij deze wil ik u dan ook hartelijk bedanken voor die duizenden keren kijken wat ik nu weer te delen had. U heeft mij uitgelachen, een schop onder mijn spreekwoordelijke kont gegeven en voorzien van tips. Maar vooral heeft u meegelezen, meegekletst, meegelachen, meegepuzzeld, meegeklaagd (begin me ondertussen af te vragen of dit wel aan elkaar geschreven hoort), medegedeeld, meegeleefd en mij veel, heel veel lieve of leuke woorden geschonken. U heeft mij vaker opgekalevatert dan u wellicht zelf denkt.

Dus: dankjewel!!

Update: Heb overigens net mijn account van upgrade voorzien aangezien u met zijn allen ook aardig wat bandbreedte in begint te nemen. En ik wil u natuurlijk niet kwijt!