Vond ik u allen al ontzettend lief voor het delen van mijn lief en leed, zo mogelijk vind ik u vanmiddag nog liever!! De PTT bracht een pakketje van mijn weblogcollega’s en wat een pakket dat is! Mijn verjaardag en Sinterklaas zijn er niets bij. Van een kappersbon tot een verwenpakket, een headset en een warm vest, sokken en boodschappen en nog wat meer. Ben geheel van slag, heb een half uur zitten janken, verzuim nu een afspraak (die moet maar even wachten hoor) en loop met een big, big grijns op mijn smoelwerk. Een oppepper voor na de ziekenhuisperikelen en oew, u heeft mij echt enorm opgepept. Deze zwartkijker krijgt spontaan vertrouwen in de mensheid, dat begrijpt u. En nu weet ik gewoon even niet meer wat ik moet zeggen ..

Of jawel, toch wel. Wil vooral Frans54, Degtyarev, Lady, Moniq.nl, Xiwel, Terrebel, Eduardo en natuurlijk mevrouw Eduardo, MeisjeMeisje, Renesmurf, MarjiM, Brillie, Hans en Beukel bedanken!! Met zulke virtuele lievers heb je bijna geen vrienden meer nodig 😉 (Omdat ik nu een afspraak verzuim kan ik de links zo snel niet bij elkaar gevonden krijgen, maar ze staan in mijn linklist ..) En Yvonne wil ik bedanken. Omdat zij er altijd voor me is door dik en dun en dit voor elkaar gekregen heeft. Er voor gezorgd heeft dat elk kadootje bij me past. En dat allemaal in een tijd dat zij het ook zeker niet makkelijk heeft. Echt waar, een betere vriendin kan ik me niet wensen!!

Ik ren nu even geheel van slag de deur uit. Maar die grijns blijft voorlopig op mijn gezicht!

*Dikke, dikke zoennnnnn*