Over katten en spullen

Sommige mensen hebben een griezelige gedachtengang. Zo kwam ik er achter dat een aantal mensen mij hadden willen ‘verrassen’ met een nieuw katje. Dan zou ik Dolly minder missen ofzo. Maar buiten dat ik nog twee lieve poesjes rond heb lopen, is het geen questie van vervangen!

Gelukkig hebben ze het of niet doorgezet of is het niet gelukt. Want wat moet je dan eigenlijk? Het is een klap in je gezicht maar je zet ook geen kitten op straat. Dat dilemma is me in ek geval bespaard gebleven. En hopelijk heb ik heel bot, lomp en goed duidelijk kunnen maken dat ze dat nooit, nooit moeten doen!! Het gaat niet om een kapot koffiezetapparaat.

Ze bedoelen het lief, maar voor mij is het een totaal onbegrijpelijke gedachtengang ..

Comments (1)Previous

Beetje stuk

Next

Bevolkingsfraude?

1 Comment

  1. Ben blij voor je dat het niet is door gegaan

    gr niels

    http://www.kattenmmaatje.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft