Het zal je gebeuren. Je komt thuis van je werk en vind een briefje op de voordeur dat de politie een inval heeft gedaan en het slot heeft veranderd en dat je de nieuwe sleutels op het politiebureau mag gaan halen. Waarbij je op het politiebureau enkel verteld wordt dat je verdacht werd van weedteelt maar het je zonnebank bleek te zijn en je je niet hoeft te legitimeren om je sleutel te krijgen. oftewel: elke gek die het briefje las had de sleutels kunnen halen. Voor meer informatie moet je de volgende dag maar bellen. Thuis tref je een enorme ravage aan en als je de volgende dag belt wordt er gezegd “Goh, een leuk huisje heeft u, leuk ingericht“.

Het gebeurde een stel in Tilburg nav een anonieme tip en een gespotte warmtebron door Essent. De politie zelf is zich natuurlijk van geen kwaad bewust: “De politiewoordvoerder laat desgevraagd weten dat de politie niet over âââ?šÃ¢â??¢een nacht ijsâââ?šÃ¢â??¢ gaat bij een inval. âââ?šÃ…¾We gaan zeker niet op een melding af. We hebben echt goede redenen om aan te nemen dat er zich in een pand een hennepkwekerij bevindt, voordat we naar binnen gaan.

Als je het fotootje van het lullige, overhangende zonnebankje ziet, kan je je niet voorstellen dat de politie niet over een nacht ijs is gegaan …