Of is dat besluiteloos? Of besluitenloos, met de nieuwe spelling weet je het maar nooit tenslotte. Hoe dan ook, ik kan niet beslissen dus. Geen grote levensvragen ofzo hoor. Gewoon, wat zal ik vandaag eens gaan doen?

Nog wat opruimen? Lekker een boek gaan lezen? Toch een boodschapje doen om even de deur uit te zijn dan? Stofzuigen? Iemand een bezoekje brengen? Iemand op viste vragen? Op de bank voor de tv gaan hangen? Een vriendin bellen? Gaan zitten frobelen?

De deur uitgaan is weer deels afhankelijk van wat ik vanavond wil gaan eten trouwens. En dat kan ik ook al niet besloten krijgen!

*Schenkt nog maar eens koffie in*

Update: toevallig belde een vriend en kwam ik er meteen achter dat iedereen die vandaag vrij was, iets buitenshuis te doen had. Dus dat streepte de visite vast weg. Meteen daarna kwam ik erachter dat ik een shirt te klein gekocht had waardoor het besluit een klein boodschapje te doen snel genomen was. Daar aangekomen bleek er naast de kledingwinkel een viswinkel te zitten. We eten dus haring op brood, lekkah!! De frisse lucht vermoeid dus nu ga ik tevreden voor de tv op de bank hangen.

Mooi hoe sommige besluiten gewoon voor je genomen worden ..