Frappant wel. Vriendje en ik hebben gisteren maar liefst +/- 3,5 kilometer gelopen. *Glim* *Trots* *Ha!* Hij kwam blozend binnen en verklaarde zich lekker gezond te voelen na zo’n avondwandeling. Ik kroop de trap op en voelde me eigenlijk ongezonder dan ooit. Hij viel dan ook lekker snel in een rustige slaap. Terwijl ikÃâ?šÃ‚ de halve nacht wakker heb gelegen van de nastuipen, afgewisseld met een flinke aanval van nightfright. (Gelukkig ving hij me heel lief op, anders had ik hem waarschijnlijk gewurgd uit een lichte frustratie 😉 )

Enfin, elke dag tien minuutjes meefietsen met mijn spartamet lukt inmiddels heel aardig dus hopelijk gaat het wandelen op een gegeven moment ook wel beter. En moet toegeven dat deze wandeling per ongeluk wat langer was dan waar ik verder mee wil gaan opbouwen ..

Je moet er wat voor hebben om ‘gezond’ te worden eej …Ãâ?šÃ‚