Nou nou, dat was geen lang leven beschoren dus .. Een keer boodschappen doen en toen gaf de spartamet het maar weer op. De bougie vervet telkens waar je bij staat en tja, dat moet door iets anders veroorzaakt worden dus. Nu nog achter zien te komen wat.

Overigens frappant dat toen de fiets nog geheel functioneerde velen er tevens verstand van hadden maar nu hij kapot is de een na de ander datzelfde verstand kwijt blijkt te zijn … :((

Update: opnieuw kwam mijn schoonvader tot mijn redding en bracht een nieuwe bougie mee. Helaas, nu draait de motor wel maar bleek de aandrijvingÃâ?šÃ‚ kapot. Nou kan hij wel van alles proberen maar dan weet je ook niet waar je uitkomt. Dus heeft hij hem meegenomen om hem naar de spartametmaker te brengen. Hopelijk pakt de schatting van de kosten niet al te hoog uit, het moet niet zo zijn dat ik een andere kan kopen van de reperatiekosten nietwaar .. Wordt vervolgd dus …