Gezond chocolaatje?

De commerciele strijd rond de consument die gezonder wil leven en overgewicht wil tegengegaan is goed losgebroken. Volgende maand introduceert Mars inc. een chocoladereep die volgens henzelf ‘gezond’ zou zijn: de CocoaVia. “the products are made with a kind of dark chocolate high in flavanols, an antioxidant found in cocoa beans that is thought to have a blood-thinning effect similar to aspirin and may even lower blood pressure. The snacks also are enriched with vitamins and injected with cholesterol-lowering plant sterols from soyBron

Misschien klinkt het chocoladeliefhebbers als muziek in de oren. Maar zover ik weet moet je wel ongezond veel bittere chocola eten wil de flavoide als bloedverdunner en bloeddrukverlager werken. En al die toevoegingen sta ik persoonlijk ook niet om te springen. Je kan tegenwoordig toch al amper een normaal produkt kopen zonder extra toegevoegde vitamines, mineralen en suikervervangers. Gezien de uitdijende cijfers doet het blijkbaar niets gezonds, hoogstens is het goed voor vaak diaree.

Mij lijkt het gezonder als we overal alle toevoegingen uitgooien en weer gaan eten en bewegen als voor de jaren ’70. We aten vetterÃâ?šÃ‚ maar waren gemiddeld een stuk beter op gewicht. Ãâ?šÃ‚

Bent u gesteld op alle verkrijgbare toevoegingen in ‘moderne’ tijden?

Comments (1)Previous

Euro beu

Next

'Foute' stemming

1 Comment

  1. You’re going good job…Please keep it up to inform. Some Recommend URLs: http://www.h-oodia.info/buy-hoodia-diet-pills.php

    Buy Hoodia Diet Pills

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft