Moet zeggen dat de gemeenteraadsverkiezingen me nu al enorm de neus uit komen. De actualiteit kan niet aan of we worden overspoeld met Haagse politici die zich ‘natuurlijk’ niet met de locale politiek bemoeien, de wens uitspreken dat mensen vooral naar de locale actualiteit dienen te kijkenÃâ?šÃ‚ en zich ondertussen lens campagne voeren voor dezelfde locale politiek. Inmiddels weet ik beter hoe de zaken ervoor staan in A’dam, Rotterdam,Ãâ?šÃ‚ Utrecht en LutjebroekÃâ?šÃ‚ dan in Roosendaal, waar geen enkele campagne gevoerd lijkt te worden.

Maar waar ik me het meest aan stoor is de moddergooi-manier van campagne voeren. Het amerikaans model heeft blijkbaar hier ook zijn intrede gedaan, we horen alleen nog wat de ene partij beroerd vind aan de andere partij en dat is het wel. Zo kom je er ook wel achter wat men vind, het is alleen een hoop meer gepuzzel in een merkwaardig negatieve sfeer.

Enfin, voor het eerst heb ik nog geen flauw benul wat te stemmen en door al het geneuzel raak ik ook niet bepaald in hogere sferen. Had ik toch zelf een partij op moeten richten ..

Heeft u uw stemkeuze al bepaald?Ã�Â