Gisteren knapte de beugel van mijn laatste – toch al tot op de draad versleten – beha en tja, toen moest ik toch wel richting winkel. Waar direct opviel dat genoemde maten voor het zoveelste opvolgende jaar kleiner uitvallen dan de vermelding doet vermoeden.Ãâ?šÃ‚ Zo zag ik opgetogen dat de push-ups nu ook voor D-cups en E-cups met wijde omtrekmaat verkrijgbaar zijn en dartelde ik met hoerig rood en zwijmelend lila richting paskamer. Om er daar achter te komen dat ikÃâ?šÃ‚ de voorsluiting nog niet met grof geweld tot aan mijn tepels dichtgetrokken kreeg! De cup zullen we het maar niet eens meer over hebben.

De verkoopster verkocht ook al dode mussen. Zij bleef beweren dat het volkomen normaal is dat het stukje wat bij een normale beha tussen de borsten hoort te vallen, enorm naar voren bleef steken. Tja, dan kunnen ze de beugels er ook wel uithalen hee! Ook over de maatvoering bleef ze wat merkwaardig doen. Het kwam er op neer dat het bijna normaal was dat ik twaalf kilo lichter ben maar maar liefst twee omtrekmaten en een cupmaat omhoog moest. Nou ben ik een gelukkig vrouw dat mijn borsten gelijk blijven ongeacht mijn gewicht, mijn broekriem is� echter drie gaatjes de goede kant opgeschoven en dat is heus niet plots richting bovenlichaam verschoven hoor!

Enfin, ik was niet te kisten vandaag. Heb heel relaxed gekeken, gepast, nog meer gekeken en nog veeeeel meer gepast. En uiteindelijk twee mooie beha’s gevonden die niet totaal uit grootmoeders tijd lijken te stammen.

Vraag me wel af welke randdebielen in hemelsnaam die maatvoering bepalen!