Allereerst even excuus dat de zaterdag crypto nog niet is geplaatst terwijl de zondag al nabij komt. Ik heb echter – naast het feit dat dit mijn log is dus ik het lekker zelf moet weten – een goed excuus.

Bij gebrek aan vervoer en vervoerders, moest ik afgelopen vrijdag namelijk en zelf naar het ziekenhuis fietsen en op diezelfde fiets mijn pincode ophalen bij het postkantoor. Oftewel: voor mijn doen heb ik me uit de naad gefietst. Dat is allemaal goed gelukt *schouderklopje aan mijzelf* maar vervolgens was ik totaal van de kapotte. Dan is zelfs de computer aanzetten en wat tekst copieren even teveel.

Maar goed, de echo van het hart is gemaakt (to be continued over een maand, cardiologen hebben het maar druk) en ik kan weer pinnen. Overigens heb ik inderdaad iets geheel anders in getypt waardoor mijn pas geblokkeerd werd, begrijp nu nog niet hoe mijn brein dat nou heeft kunnen doen. Zou ik ME hebben?