.. en ze heet Cleo(patra). Oftewel we hebben er een poesje bij gekregen! Afkomstig van een vriend die vindt dat hij te weinig thuis is voor deze knuffelkont. Altijd spannend, want gaat het wel samen met Knoepie en Bor. We waren aanvankelijk bang dat Bor het er niet mee eens zou zijn. Maar hij huppelde er even vrolijk achteraan, vrat en passant haar snoepjes op en vindt het allemaal wel best. Ze blaast en gromt nog wat maar dat interesseert hem geen lor duidelijk. Knoepie heeft ongeveer dezelfde leeftijd en is gek op andere beestjes, dus dat zagen we wel goed gaan. We hadden er alleen niet op gerekend dat Cleo zich nog jaloerser zou opstellen als Knoepie al deed. Zodra Knoepie haar dagelijkse knuffelrondje op schoot kwam doen flitste er wat langs en had ik twintig nagels in mijn benen staan! Nu een paar uur later lijkt de strijd al af te nemen gelukkig, dus hopelijk is het alleen even wennen.

Verder voelt Cleo zich al volledig thuis duidelijk. Eindelijk worden alle balletjes, touwtjes en andere speeltjes flink in gebruik genomen en ze lag op schoot voor we boe en bah konden zeggen. We zullen er nog wel wat mee te stellen krijgen. Ze is gek op alles wat eetbaar en drinkbaar is en schroomt niet dat onder je neus weg te grissen. Ze wil overal op en in, onderdoor en overlangs dus er zal ongetwijfeld nog aardig wat sneuvelen. Maaaaaar, een kanjer van een poes hoor! Ontzettend lief, gek op aandacht en je kan er werkelijk alles mee doen.

Ze is nog op proef maar hopelijk besluiten Bor en Knoepie unaniem dat ze lekker voor altijd mag blijven.