Welja, zo’n formulier van het UWV kost wel even tijd. Heb bij elkaar nu toch zo’n zeven uur erin zitten en dan heb ik alleen de toelichtingen geschreven. Merk je ook meteen hoe belabberd mijn concentratie er eigenlijk voor staat. Ik heb nota bene bepaalde lijsten met klachten gewoon gecopieerd uit een standaard document wat ik bijhoud. Met hetÃâ?šÃ‚ gevoel dat ik minstens een half boek heb geschreven is het armoedige resultaat:Ãâ?šÃ‚ 5 A4tjes waarvan slechts 2 A4tjes zelf getypt (welja, ik heb alles wel ooit zelf getypt natuurlijk maar nu 3A4tjes gecopieerd dus uit eerder geschreven stukken). Blijf zelf altijd wat verbijsterd dat dat zo veel tijd in beslag kan nemen. Maar goed, nu nog het formulier zelf invullen en dan zal het zondag wel op de bus kunnen hoop ik.

En zoals vanouds moet ik moeite doen niet ontzettend depressief te worden. Symptomen, klachten, belemmeringen en beperkingen die ik normaal maar wat negeer, aan gewend ben of niet meer bij stil probeert te staan, moeten nu goed doordacht en vervolgens gedetailleerd zwart-op-wit. Sjonge wat ben ik een ongeloveloze kneus zeg!! Het is maar goed dat dit geen structurele bezigheid is, ik zou nog de neiging krijgen me te verhangen (nee nee, het is maar een figure of speech!!).

Enfin, webdeb zei het al, nu het meeste is opgschreven begin ik wel wat rustiger te worden. Mijn deel zit er bijna op, verder kan ik het alleen maar op me af laten komen. En gelukkig hebben we drie facinerende katjes rondlopen die volop voor afleiding zorgen.

Ik wordt bekant plat geknuffeld!