Eigenlijk hadden we vandaag natuurlijk slaande ruzie moeten krijgen. Een dag dieÃâ?šÃ‚ leuk ‘moet’ worden, gaat tenslotte vrijwel altijd fout. Maar we voelden ons allebei een beetje jarig en zijnÃâ?šÃ‚ nog geen wreveltje tegengekomen. Perfect couple *grinz* Of misschien werken de Chinese liefdeskaarsen en emblemen echt!

De invulling liep vanzelfsprekend niet geheel als geplant. Enthousiast had ik vlees, paprika, tomaat, uien, sausjes en stokbrood met kruidenbrood gehaald. Juist ja, tijd om te gourmetten! Spirtus was ik vergeten maar de benzinepomp is goed voor meer dan tanken. Jammer maar helaas, toch iets over het hoofd gezien.� Het gourmetstel was de laatste keer zo gammel� dat we het euh ja .. weggegooid hadden� dus. (Hoewel we niet opkijken als we het volgende week spontaan terugvinden hoor). Enfin, twee keer alles door elkaar in een bakpan gooien is ook heel lekker. En stikpraktisch, toch maar mooi een voordeel.

Verder werden we nog verrast met een kadootje van mijn schoonouders, ben ik gelukkig toch geaccepteerd 😉 CD’s geshopt, de kroeg bezocht en aan de huwelijkse verplichtingen voldaan.

Welja, mooi dagje ..