Dan is het zo zaterdag en heb je even iemand aan de telefoon voor je lekker zal gaan ontbijten enzo. En dan beweeg je eigenlijk niets hoor. Je haalt gewoon even je schouders op. En dan *tak* %*&%#**@@ auw!!! Rug verknalt.

Uiteindelijk vielÃâ?šÃ‚ het gelukkig mee. Na een half uur vloekend en tierend als quasimodo gebogenÃâ?šÃ‚ te hebben gezeten (nee dat vloeken helpt niks nee) kreeg ik van de huisartsenpost het advies me vol te stoppen met paracetamol met codeine en nog een half uur erbij kon ik zowaar voorzichtig weer iets bewegen en rechtop gaan zitten. Zo te voelen rugspieren maar zo’n huisarts wil je dan toch even zien enzo. Dus vriendje ook weer een leuk uitje (en fijn, kuipstoelen!). Enfin, niets gescheurd gelukkig. Waarschijnlijk de spieren verrekt die tussen de vijfde en zesde wervelkolom eventjes vast zaten ofzo (ik heb ook geen idee wat er nou eigenlijk gebeurd is). Zo zie je maar weer, telefoneren moet met uiterste voorzichtigheid gebeuren! Nou ja, fikse pijnstillers en warm houden dan moet het met een paar dagen wel weer gaan.

Duidelijk tijd om eens echt stressvrij te geraken …