Update: *Yay!* Cleo heeft een nieuw baasje gevonden! En een heel leuk baasje ook. Enorme dierenvrienden met veel ruimte waarvan een iemand veel thuis is. Ik ben ontzettend opgelucht dat dat zo snel gelukt is en dan ook nog bij mensen die supergeschikt zijn en ons op de hoogte kunnen houden. Knoepie zal ook heel opgelucht zijn schat ik ..

Ok het is niet anders, Cleo zal toch naar een ander baasje moeten. Dachten we vorige week nog dat het ietsje beter ging, vanaf dit weekend gaat dat aardig bergafwaarts. Hoewel ze nog steeds wel samen kunnen eten en soms even dicht bij elkaar in de buurt in slaap vallen, vechten ze ook steeds meer en begint dat aardig zichtbaar te worden. Knoepie een kras op d’r neus, voetje een beetje stuk en een tandafdruk in haar oor, Cleo ook al een kras hier en daar en een paar beten in haar oor. Bovendien is Knoepie begonnen met overal plassen! Het lijkt niet eens territoriumdrift te zijn maar angst om de kattenbak uit geramd te worden door Cleo die bij elk geluidje meteen die richting op rent. Sommige plasjes werden gezien en meteen weggehaald maar vanmiddag na een grondig stankonderzoek vond ik een sloot onder een toiletkast in de rommelkamer. (Gelukkig ligt daar zeil maar het opruimen is nog niet makkelijk als je door je rug gegaan bent). Anyhoe, dit is voor niemand gezellig en we zien het niet meer goed komen dus moet de nieuwkomer wijken.

Gelukkig lijkt het er op dat Stefan al een nieuw, leuk� baasje gevonden heeft. Hopelijk gaat dat door, want� afzonderlijk zijn het echt schatjes hoor.

Bizar wel. Terwijl ik dit zit te schrijven liggen Bor en Knoepie languit op de vensterbank in de zon en Cleo een meter daar vandaan op de burostoel naast me. Wat een tafereeltje, ik zou er spontaan gelukkig van worden. Ware het niet dat ik weet welke ellende zich de rest van de dag afspeelt. Bah, wat een klotedag ..