Eigenlijk kijk ik steevast vrij intensief EK’s en WK’s voetbal maar heb nog nooit meegedaan aan een voetbalpoule. Voor alles is echter een eerste keer dus heb ik me enthousiast ingeschreven voor de WK Poule voor Weblogers van CasaSpider. Ik verwacht niet bijster veel van mijn gave wedstrijduitslagen te voorspellen maar het is gratis en stikleuk..

En ik moet zeggen, je gaat wel anders naar wedstrijden kijken. Zo was het best leuk om te zien dat Duitsland – Costa Rica al na 20 minuten op 2-1 stonden maar had ik tegelijk in mijn achterhoofd dat het ‘dus’ waarschijnlijk zou zijn dat er meer doelpunten zouden vallen, wat niet gunstig was voor mijn voorspelling dat het 2 – 1 zou eindigen. En zou ik normaal vaak voor de underdog zijn, voorspel ik liever weer wat veiliger. Oftewel, het voegt zeker een extra dimensie toe aan sport kijken 😉

U zich wel eens gewaagd aan voorspellingen of weddenschappen op sportgebied?