Een Turkse student heeft geprobeerd louter foute antwoorden te geven bij het toelatingsexamen voor de universiteit. Op die manier protesteerde Sefa Boyar tegen het examen, dat te zwaar zou zijn. Hij had naar eigen zeggen wel hard geleerd. “Ik moest weten wat de goede antwoorden waren, anders kon ik de foute niet aankruisen.” De uitslag van het examen is nog niet bekend, maar Boyar denkt dat hij zich kranig heeft geweerd. “Ik denk dat ik een heel goede kans heb om nul goede antwoorden te hebben gegeven.

Onduidelijk is hoe Boyar ingenieur denkt te worden, wat zijn streven is.” Bron

De vraag is natuurlijk wat hij in hemelsnaam hiermee denkt te bereiken. Dat leraren schuddebuikend van het lachen de papieren in de prullenbak gooien? En hij zelf zijn eigen toekomst erbij zo te zien. Hoewel .. hij heeft wel de actualiteit gehaald.