Oranje depressie

Ok, een depressie is wat overdreven. Hoewel ik wel een uurtje of wat nodig had om van de slachtpartij die Portugal – Nederland heette, bij te komen. Met een scheidsrechter die het record gele kaarten uitdelen wilde halen en haalde (zestien gele en vier rode kaarten is in totaal twintig kaarten!!), een Portugal die scoorde en stopte met voetballen om te starten met liggen, kermen en uitlokken en een Nederland dat vocht en kansen kreeg maar alle geluk tegen had, zijn we uitgeschakeld. Wat een ongeloveloze &(%$@@*(&!!! wedstrijd zeg.

Anyhoe, de bank hier heeft het ternauwernood overleeft en mijn frustratie is dalende. Maar het blijft heel, heel erg jammer …

Comments (1)Previous

Zaterdag Crypto

Next

Gelukkig, chronisch ziek en solidair?

1 Comment

  1. Rob

    en daarom hoop ik dat zij vanavond EK 2016 verliezen tegen Frankrijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft