Tien over half vijf. Halsema dient samen met PvdA, SP en Christen Unie een motie van afkeuring op Verdonk in en Louisewies vd Laan kan niet wachten met stralend mededelen dat D’66 die zal steunen. *Hangt vlag uit*

Dat betekend niet dat er een meerderheid voor de motie is, de LPF helpt CDA en VVD aan een nipte meerderheid tegen de motie. MAAR nu een kabinetspartij een minister en een kabinetsbesluit afkeurt, is er wel degelijk crisis.

Trek de stekker er maar uit zou ik zeggen!!!

Update: Ok, D’66 geeft aan geen kabinetscrisis te willen maar ook niet door te kunnen met minister Verdonk. Louisewies spreekt uit dat er gekozen moet worden voor het kabinet zonder deze minister of dat anders het vertrouwen in het kabinet zal worden opgezegd. Dat ik de stekker er al uit getrokken heb is dus wat voorbarig moet ik toegeven. Maar een mens mag hopen eej ..

*Gaat lekker chocolademelk maken en toch stiekem nagenieten*