Voor het eerst zijn de meesten om mij heen pessimister dan ikzelf over de ruggegraat van D’66. Maar het debat – met name de roering in de schorsingen – en nieuws gezien hebbende, kan ik mij niet voorstellen dat zij echt nog terugkeren op hun beslissing. Wel is het scenario zeer wel mogelijk dat CDA en VVD besluiten door te stomen. Als minderheidscoalitie of samen met LPF en SGP om een nipte meerderheid te behouden. In mijn ogen een horrorscenario maar met dit kabinet weet je het werkelijk nooit.

Wat denkt u, moet het kabinet vallen of doorstommelen?

Overigens zijn de belachelijke redeneringen weer niet van de lucht. Verdonk heeft de moties van 16 mei uitgevoerd en dat ze daarbij een burger afperst om haar handen te wassen .. ach ja. Pluche is een hoog goed duidelijk.

[even tussendoor]Denkt er nog wel iemand aan de veteranen vandaag?[/even tussendoor]