Er is naar gesmacht en vannacht kwam het dan eindelijk: een beetje koelte!! De katten opgesloten (ocherme) zit ik met alles wat open kan tegen elkaar open bijna te spinnen van tevredenheid. Ow ow ow wat is dat een verlichting zeg!

Verder begin ik mijn snorfiets onder de knie te krijgen en heb ik besloten slechts nog naar een zeer select groepje mannen te luisteren in het vervolg. Zo moest ik in tegenstelling tot wat menig man beweerde wel het hendeltje links indrukken om te starten, niet de choke gebruiken zodra hij ook maar even niet makkelijk start en niet snel mijn gashendel iets openzetten zodra het eerste ‘bub bub’ klinkt. Dat wetende gaat het starten prima en het rijden nog fijner, CiNNeR snort heel wat af in Roosendaal.

Wel lullig dat vanmiddag mijn snorfiets voor de eerste keer in een pasje opstarte maar de auto van vriend tegelijkertijd ineens geheel niet meer wilde. Oorzaak: brandstofpomp sloeg vast en moet binnenkort vervangen. Je kan blijkbaar inderdaad niet alles hebben (hoewel ik nog steeds niet weet wie ‘ze’ zijn).

U nog wat meegemaakt de afgelopen warme dagen?Ã�Â