Het is op zich complimenteus: “Je bent nu eenmaal afgevallen alleen je borsten niet, dus die vallen nog meer op”. Dat zal het wel zijn dan maar het heeft wat lastige bij-effecten moet ik bekennen. Het aantal mannen dat liever tegen mijn borsten praat dan tegen mij is evenredig gestegen met de temperaturen buiten. En dat is nog niet zo’n ramp, erger is dat sommigen moeilijk de behoefte lijken te kunnen onderdrukken ze aan te raken of tenminste zo dichtbij mogelijk te komen. Van erg ver naar je toe buigen als ze iets willen vertellen of het zogenoemd ‘slaperig’ tegen je aan gaan hangen tot een die zijn handen al uitstak voor hij bedacht dat je zo geen handen schudt.

Gisteren spande iemand wel de kroon. Bij binnenkomst in de kroeg gaf hij een knuffel, legde zijn hoofd al te dichtbij en … beet vervolgens grommend in een van mijn borsten?!! Verbouwereerd als ik was (ken hem al langer maar dan niet als neanderthaler) gaf ik hem alleen een flinke duw. Maar achteraf had ik hem beter meteen goed op zijn dronken smoel kunnen timmeren. Er is er maar een die er in mag bijten en die woont hier in huis!

Enfin, voor de aanwezige borsten-mannen hier die denken dat de mogelijkheid aan te raken groeit naar gelang het groter worden van de cupmaat .. uh uh, niet doen. Het maakt u weinig sympathiek en al helemaal niet charmant. Ook niet als er een enorme hoeveelheid drank in het spel is (in tegendeel). Mocht u zich enorm hulpvaardig op gaan stellen vanwege een mooi stel borsten is dat (natuurlijk) prima, zolang u maar bedenkt dat dat uw eigen keus (of fout) is en eventuele bijbedoelingen alleen in uw hoofd zitten (en het daar meestal bij blijft). Hetzelfde geldt overigens voor billen en/of andere lichaamsdelen …

Wat zouden dat soort mannen in hemelsnaam denken??