Pfff, ik ben onrustig. Ik wil iets. Iets doen ofzo. Iets nieuws in elk geval. Met het liefst alle uren in de dag bruikbaar zodat ik me er vol op zou kunnen storten. Natuurlijk wil ik allemaal dingen die niet kunnen. Een leuke baan, bergbeklimmen, op Tai Bo, leren surfen, een drumstel kopen of leren dansen als Shakira. Zulke dingen.

Ja hoor eens zult u zeggen, bedenk dan iets wat wel kan. Dat is heel snugger advies moet ik u nageven. Maar .. ik kan er maar niet opkomen. Blijf steken in het ‘is dit alles’ dertiger gevoel zonder fabeltastische ideeen. Dat het benauwend warm is, ik bekaf ben en weer eens in dom enthousiasme een spier verrekt heb (niets wat codeine niet kan oplossen hoor), zal wel niet meehelpen.

Tot zover klinkt het uiterst depressief maar allee, dat valt wel mee. Ben best van de vrolijke eigenlijk zelfs. En erg onrustig. Dus. In mijn hoofd vooral.

U nog een leuke suggestie (of twee) wellicht?